Teknisk Isolering Nordsjælland

Søger du energibesparelse i din ejendom eller virksomhed, kan det være en god ide at få set nærmere på dine tekniske installationer. Nivisol kan hjælpe dig med rådgivning og montering af teknisk isolering både i Nordsjælland og Storkøbenhavn. Vi vil være den foretrukne inden for teknisk isolering i Nordsjælland og Storkøbenhavn!

Isolering af din bygning

Varmerør og varmeanlæg kan tabe en del varme, hvis de ikke er ordentligt isoleret. Da det er både relativt nemt og billigt at isolere begge dele, er det noget af det første, du bør kigge ind på, hvis du ønsker at energiforbedre din bygning. Det samme gør sig gældende for øvrige anlæg som f.eks. brugsvandsanlæg, køle- og ventilationsanlæg.

Eksperter inden for teknisk isolering

Der kan i mange tilfælde være en del penge at hente ved at få udført teknisk isolering af dine anlæg. Hos NIVisol har vi mange års erfaring inden for teknisk isolering, og vi har den fornødne ekspertise til at løse denne type arbejde. Du kan derfor trygt lad os stå for teknisk isolering af dine installationer.

Vores montører er alle faguddannede. De uddannes løbende, så de er opdateret på nyeste teknikker, og du er således garanteret altid at blive grundigt rådgivet i omfanget og kvaliteten af det tekniske isoleringsarbejde, vi udfører.

Varme- og ventilationsisolering, køle- og kondensisolering samt antibrand- og antilydisolering

Vores ydelser omfatter bl.a. varme- og ventilationsisolering, køle- og kondensisolering samt antibrand- og antilydisolering, men vi udfører også specialopgaver på bestilling.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller har lyst til at modtage et uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til at kontakte os på 40 78 12 02.

Læs også om:

Rørmærkning
Rørisolering
Energitabsberegninger