Rørisolering

Synes du energiforbruget i din ejendom eller boligforening er højt, bør du undersøge, om rørene i ejendommen er isolerede.

Spar penge med rørisolering

Der er i de fleste tilfælde mange penge at spare ved at rørisolere de mest tilgængelige rør som f.eks. rørene omkring vandvarmer, fyr samt på lofter og i kældre. Nogle gange vil det også kunne betale sig at rørisolere ikke tilgængelige rør. Om det er en god ide, vil afhænge af besparelsen kontra omkostningen ved blotlæggelse af rør til rørisolering.

Mange større ejendomme og boligforeninger har alt for lidt fokus på den store besparelse på energiforbruget, der er at hente med rørisolering. Udover de store energibesparelser, der er at hente ved rørisolering, ydes der tillige store energitilskud til arbejdets udførelse.

Få hjælp til energitilskud

Hos NIVisol rådgiver vi dig hele vejen gennem dit rørisoleringsprojekt, og vi yder naturligvis også rådgivning i forbindelse med ansøgning om de bedste energitilskud på markedet.

Mange års erfaring inden for isolering

Hos NIVisol har vi tilknyttet professionelle isolatører, der har mange års erfaring inden for isolering og vi er derudover tilknyttet kompetente underentreprenører til specialopgaver og kan derfor håndtere næsten alle isoleringsprojekter.

Hvis du har flere spørgsmål eller ønsker at få udfærdiget et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os på 4078 1202.

 

Læs også om:

Teknisk isolering af VVS
Rørmærkning
Energitabsberegninger